1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το ntasiaklis.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Παρακαλούμε βρείτε παρακάτω τους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας όπου μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας.

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

TAXYΔΡOMIKO ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ-ΕUROBANK : 0026.0033.23.0200134163

Το ποσό που εισπράττεται στους λογαριασμούς του ntasiaklis.gr θα πρέπει να αντιστοιχεί στο ακριβές αντίτιμο της παραγγελίας. Τυχόν τραπεζικά έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται από τον πελάτη. Παρακαλείστε να αναφέρετε το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας στην πληρωμή σας για να αποφευχθούν καθυστερήσεις. Επίσης, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως 2 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διαδικασία της τράπεζας.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής και Προπληρωμένης Κάρτας

Το ntasiaklis.gr e-shop δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας. Η χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το ntasiaklis.gr e-shop έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω των καρτών σας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, πραγματοποιείται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Euro bank.

Πληρωμή μέσω PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ntasiaklis.gr δέχεται πληρωμές μέσω PayPal.

Πληρωμή με Αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα)

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (με αντικαταβολή μόνο για την Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με χρέωση 2 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). H αντικαταβολή ισχύει ως μέθοδος πληρωμής για ποσά που δεν ξεπερνούν τα 1500 ευρώ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Συνειδητοποιώντας τη σημασία διασφάλισης της ασφάλειας των online αγορών σας, Η εταιρεία μας έχει λάβει όλα τα προληπτικά μέτρα και όλα τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να παρέχουν online υπηρεσίες πληρωμών με τη μέγιστη ασφάλεια. Όλες οι πληρωμές γίνονται με τη χρήση της κάρτας σε επεξεργασία μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών της Pireus Bank και χρησιμοποιεί TLS κρυπτογράφηση πρωτόκολλο κρυπτογράφησης με 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον παραλήπτη, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση της συνόδου on-line σας, όλα τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται κάτω από το 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL) πρωτόκολλο κρυπτογράφησης. Κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες προς το σύστημα, browser σας κρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας το 128 bits κλειδί και, στη συνέχεια, στέλνει τις πληροφορίες στο σύστημα. Το σύστημα αποκωδικοποιεί τις πληροφορίες χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσής σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια πηγαίνει για να επεξεργαστεί τις πληροφορίες. Το σύστημα θα στέλνει πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.