0
0.00
0
 1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

  ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

  Το ntasiaklis.gr e-shop καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι παραγγελίες να εκτελούνται και να αποστέλλονται την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 15:00 ώρα Ελλάδας αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Παρασκευή μετά τις 15:00, Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται τη Δευτέρα. Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες Ελληνικές αργίες.

  ΠΑΡΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 172, Αγ. Δημήτριος 173 41. Αν η παραγγελία σας έχει πραγματοποιηθεί πριν 11:00 το μεσημέρι και έχετε επικοινωνήσει μαζί μας για τη διαθεσιμότητά του.

  ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  Για την παράδοση των αγορών σας συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένες εταιρείες courier. Οι παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα γίνονται από την ACS Courier και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδα είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες. Ο εκτιμώμενος χρόνος είναι ενδεικτικός και μπορεί να διαφέρει σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.

  Οι αποστολές εξωτερικού πραγματοποιούνται από τηνACS Courier και παραδίδονται σε 2-6 εργάσιμες ημέρες. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει σε κάποιες χώρες. Παραδόσεις σε ταχυδρομικές θυρίδες δεν μπορούν να γίνουν.

  Το ntasiaklis.gr e-shop δεν φέρει ευθύνη για καθυστερήσεις παραδόσεων που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες, διεθνή τελωνειακά θέματα ή άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου του.

  Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί, λαμβάνετε ένα e-mail, με τον αριθμό φορτωτικής και ένα σύνδεσμο για την παρακολούθηση της κατάστασης της αποστολής σας στο site του συνεργαζόμενου courier.

  ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  Το ntasiaklis.gr e-shop προσφέρει δωρεάν αποστολή για όλες τις παραδόσεις, σε όλη την Ελλάδα και διεθνείς για παραγγελίες άνω των 50 €. Σε παραγγελίες κάτω των 50 € σε όλη την Ελλάδα τα έξοδα αποστολής είναι 3 € και το εξωτερικό τα έξοδα αποστολής είναι 15 €. Οι παραδόσεις εκτός ΕΕ συνήθως υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς εισαγωγής στην χώρα αποστολής και αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη.

X